Otse põhisisu juurde
23.4.2020 Goldwell



 Tänään puhuittiin Goldwell koulutuksessa: "Hius vaalennukset ja hius vaaleammaksi värjääminen".  Hiusten huokoisuudesta ja hiusten- väri pigmentit. Oikean hapetten ja värin valinta.


                      
  Topchic Blonding Dream - hellavaraisempi kun vaalennusjauhe.

Silk Lift Strong- voimakkaampaan vaalentamiseen. Jopa 7 asteen vaalennustehoon. 
 Silk Lift Gentle- hellavarasempaan vaalentamiseen ilman ammoniakkia. Jopaa 5 asteen vaalennus.

Goldwell Oxycur Platin vaalennusjauhe. Hiuksille hellävarainen ja voimakastuloksinen vaalennusjauhe.



                       Väriympyrä.

      
Mitä tarkoittaa numero ja kirjamet.



Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

30.4.2020 V A P P U !🎉 Vappu 🥳 🎈🎈🎈                          Meikki Vaaleanpunaiset hiuslatvat
20.4.2020   Tehtävä Goldwell Colorance ja Colorance Express Toning. Ammoniakiton hapetteeton väri. Elumenin vaikutus perustuu suoravärjäystekniikkaan – täysin ilman hapetetta ja ammoniakkia. Elumen väri on yhtä kestävä kuin perinteinen hapeteväri, mutta hiuksille hellävarainen ja jopa hoitava. Kuusi tiivistettyä @Pure Pigments –tehostesävyä lisäävät ainutlaatuisen väriheijasteiden leikin Goldwell-väriisi. Pure Yellow, Pure Orange, Pure Red, ja Pure Violet luovat eloisia vivahteita ja tehosteita. Pearl Blue ja Matte Green pehmentävät ja himmentävät epätoivottuja sävyjä.                Sana "ombre" tarkoittaa varjoa ja kuvaa siirtymistä vaaleasta väristä tummempaan. Ombre-värjäys voi olla joko hienovarainen tai dramaattisempi riippuen valituista hiusväreistä ja siitä, mihin väriä levitetään. Tämän pienen oppaan avulla luot saumattoman ja symmetrisen lopputuloksen hiuksiin kauttaaltaan. Käytä foliolevyä apuna levityksen aikana.        
23.3.2020   Tehtävä 1/ Myyntityö a) Mitkä mielestäsi ovat sinun omat myyntityön perustekijäsi/ -taitosi, kerro esimerkein ja perustele vastauksesi? Olen rehellinen, sosiaalinen, kohtelias, täsmällinen ja positiivinen.  b)  Myönteinen- ja kielteinen asenteesi myyntityötä kohtaan, miten näkyy sinussa? Miten otat/ reagoit kielteiseen palautteeseen ja asiakaskohtaamiseen? Mikä kokemus on erityisesti jäänyt mieleesi ja miksi? Minussa näkyy: Myönteinen- Ystävällinen puhe  (lämmin) Ja välittävä kasvojenilme ja asenne.  Kielteinen- jos mä en tiedä hyvin mitä myyn tai  jos en tiedä miten se tehdään, mikä on minun tehtäväni.  Olen nähnyt Virossa paljon negatiivista asiakaspalvelun töitä kaupassa ja salongissa.  Olen itse suorittanut kurssi kotimaassa" Millainen on hyvä myyjä ja millainen ei" siellä opiskelin toimimaan negatiivisten asiakkaiden kanssa. Oli hyvä kurssi. Minulla on ollut yksi pahim kokemus käymällä kampaajalla. Kampaaja oli tosi  epämiellyttävä ja vihainen. E