Otse põhisisu juurde
14.02.2020. Mallipäivä.

Tein tyvivärjäyksen asiakalle.
                   Malli tyvi väri no: 4
                         Pituus väri nr: 5/6
                         Latva väri nr: 6/7/8.


Malli toivo: tyven värjäys/ vaaleat raidat.

Valitsimme tyven väri 5N, värimassa 100 ml. (1:1) Vaikutus aikaa. 30min. Sen jälkeen pesu ja föönaus. Suoristin hiukset.
 
         5N/   50ml+3%(Tophcic) 50ml=100ml

Raitoja ei ollut aikaa tehdään koska asiakalla oli kiire töihii...tule uudestaan.

                     Lopputulos.



Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

30.4.2020 V A P P U !🎉 Vappu 🥳 🎈🎈🎈                          Meikki Vaaleanpunaiset hiuslatvat
20.4.2020   Tehtävä Goldwell Colorance ja Colorance Express Toning. Ammoniakiton hapetteeton väri. Elumenin vaikutus perustuu suoravärjäystekniikkaan – täysin ilman hapetetta ja ammoniakkia. Elumen väri on yhtä kestävä kuin perinteinen hapeteväri, mutta hiuksille hellävarainen ja jopa hoitava. Kuusi tiivistettyä @Pure Pigments –tehostesävyä lisäävät ainutlaatuisen väriheijasteiden leikin Goldwell-väriisi. Pure Yellow, Pure Orange, Pure Red, ja Pure Violet luovat eloisia vivahteita ja tehosteita. Pearl Blue ja Matte Green pehmentävät ja himmentävät epätoivottuja sävyjä.                Sana "ombre" tarkoittaa varjoa ja kuvaa siirtymistä vaaleasta väristä tummempaan. Ombre-värjäys voi olla joko hienovarainen tai dramaattisempi riippuen valituista hiusväreistä ja siitä, mihin väriä levitetään. Tämän pienen oppaan avulla luot saumattoman ja symmetrisen lopputuloksen hiuksiin kauttaaltaan. Käytä foliolevyä apuna levityksen aikana.        
4.2.2020   Mallipäivä! Tänään teimme Rulan kanssa parityönä hiustenvärjäyksen! https://rulahius.blogspot.com/2020/02/tummahius-vaaleaksi-varjays.html?m=1